Bemutatkozás

Cégünk lakások, családi házak, intézmények, irodaházak belsőépítészeti tervezésével foglalkozik.

Vállalunk teljes körű építészeti tervezési munkákat szakmailag felkészült, tapasztalt tervező csapatunkkal.

Célunk, hogy az Ön elképzeléseit ismereteinkkel és tapasztalatainkkal kiegészítve egyedivé alakítsuk ki azt az életteret, amelyet aztán kellemes érzéssel vehet birtokba. Vagy, ha csak néhány praktikus ötlet érdekli, keressen minket!

Ars-poEtika

Minden, amivel körülvesszük magunkat, az lelkünk egy része.

Meglehet!

De mindig tudjuk, hány szál virág kell, és melyik szín az, ami jól áll nekünk?

Ismerjük-e saját magunkat annyira, hogy ne essünk kételyeink csapdájába?

A mindennapok emberi kapcsolataiban, a szokásainkban, a viselkedéskultúránkban alkalmazzuk-e még az illemszabályokat?

Nem biztos, mert a társadalmi változások hatására részben elavultak, vagy a fenntartás érdekében tett erőfeszítések nehezítették a betartásukat. A régi értelemben vett szalonok korában ez elképzelhetetlen lett volna, de ma már a praktikusságra-funkcionalitásra épülő lakásokban nem is értjük az elegáns nagyvilági fényűzéssel járó jogosultságokat.

A külső hatások, amik érnek bennünket, kíváncsiságunk miatt, csapdába csalnak és nehéz kiutat találni, mert lehet, hogy épp jól érezzük magunkat benne. De jó tudni, hogy a virágüzletben mindig tudják, milyen alkalomra-hány szál virág kell, és egy jó butikban segítenek, hozzám illő színben ruhát választani.

A lakberendezés számomra épp erről szól! Akinek tervezek, annak arra a kis időre, beköltözöm az életébe, hogy biztos legyek abban, hogy azt az otthont érte és neki alakítjuk ki.

Persze ebben a munkában is vannak alapvető betartandó (illem) szabályok, és vannak olyanok melyeket jó, ha ismerünk, mert akkor bizonyos körülmények között – alkalmazhatjuk őket, de tudnunk kell, hogy mindennek az ember a mértéke.

Hiszem, hogy egy lakásból, jó ízléssel otthont lehet teremteni. Így talán a régi kor emlékének is tisztelegve, megmaradhatunk a mai kor kíváncsi emberének, azzal a pár szál virággal, megfelelő színű ruhában, egy kényelmes otthonban.

Partnereink